info@turkuazvadisi.com.tr

CUMHURİYETİMİZİN ŞANLI 100. YILI

 

 

CUMHURİYETİMİZİN ŞANLI 100. YILI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye'nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesidir. Bu bayram, milletimizin birlik ve beraberliğini, özgürlük ve demokrasiye olan bağlılığını kutladığımız bir gündür.

Cumhuriyetimizin kuruluşu, Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen büyük bir devrimdir. Bu devrim, Türk milletinin kaderini değiştirmiş ve onu çağdaş bir ülke olma yoluna sokmuştur.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde, Büyük Önder Atatürk'ü ve Silah Arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Cumhuriyetimizin Geleceği

Cumhuriyetimizin geleceğini, onu kuranların ve yaşatanların güvenine layık olmak için çalışmaktan geçiyor. Bizler, Cumhuriyetin İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.

Cumhuriyetimizin geleceği, gençlerin elindedir. Gençlerimiz, Cumhuriyetimizin temellerini güçlendirerek, onu daha da ileriye taşıyacaklardır.

Ne Mutlu Türküm Diyene!